SİVAS / MERKEZ - Şehit Talha Emre Zileligil Ortaokulu

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜNÜN 109. YIL DÖNÜMÜ programı Şuayip ATEŞ ve Adem BABATUTMAZ öğretmenlerimizin koordinesinde okulumuz salonunda yapıldı.

Anma programımız  okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekletirildi.

Okulumuza adı verilen ŞEHİDİMİZ TALHA EMRE ZİLELİGİL başta olma üzere şehitliğimizi ziyarete gittik.

Ayrıca okulumuz görsel sanatlar öğretmenimiz Ahmet SAYYAR rehberliğinde öğrencilerimizin yapmış olduğu ÇANAKKALE temalı resim sergimiz açıldı.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıldönümü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

Öğrencilerimizin "Küfe" şiirini canlandırdıkları tiyatro eseri izleyenleri duygulandırdı.

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında okul birincisi öğrencimiz ödülünü müdür beyden aldı.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Akif BİRCAN tarafından ortaokul öğrencilerimize yönelik STEM EĞİTİMİ konulu konferans düzenlendi.

Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik dahil 4 disiplin alanını oluşturan etkinlik için Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Akif BİRCAN'a teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Seda YASAK ve Gözde YILDIZ refakatinde  5/A sınıfından 21 öğrencimiz trafik eğitimi parkına ziyarette bulunmuşlardır.

Öğrencilerimiz görevli polis memurlarından  ilk yardım ve trafik  eğitimi  hakkında bilgiler almışlardır.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

İhtiyaç sahibi öğrencilerimizi belirliyoruz. Uygulamaya destek verecek hayırseverlerimizin katkılarınya oluşacak yardım bütçesiyle, "Veren eli alan el ile buluşturuyoruz"

Proje kapsamında belirlenen öğrencilerimize her hafta okul kantininden ücretsiz alışveriş yapabilecekleri kantin kuponu veriyoruz.

Emeği geçen bütün paydaşları sonsuz teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak açılan LGS ve Bursluluk sınavlarına yönelik her hafta sonu 2 farklı dersten yapılan kurslarımız devam etmektedir. Emeği geçen okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Şehit Talha Emre Zileligil Ortaokulu 2. dönem veli toplantısı 07 Şubat 2024 tarihinde okul müdürümüz Murat OLCAYTU başkanlığında yapılmıştır. Katkılarından dolayı okulumuz rehber öğretmeni Ayfer DOĞAN ARSLAN'a ve katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023 - 2024 Eğitim öğretim yılı 19 Ocak 2024 Cuma günü itibariyle sona erdi. 15 gün sürecek olan yarıyıl tatili başladı.

Ock

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Mıstafa YILDIZ tarafından başlatılan 1 x 4 Her Hafta 4 Yeni Bilgi Uygulaması devam ediyor. Uygulama kapsamında okulumuz koridorunda yer alan pano tanıtımı ile her hafta bir kitap, her ay bir şiir ve yine her hafta 4 yeni bilgi öğreniyoruz.

Ock

Okulumuz 1. ve 2. kademe öğrencilerinin katılımıyla, Pençe - Kilit operasyonunda şehit düşen kahraman şehitlerimiz için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Şehitlerimizin kabri nur, mekanları cennet olsun. Ülkemizin başı sağolsun

Ock

Okulumuzda, 3 ay süren stajyerlik eğitimlerini tamamlayarak Cuma günü staj süresi dolan Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerine mini bir veda sürprizi hazırladık. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Ock

Okulumuz, Zileligil Akademi yarışması alt kategorilerinden biri olan sınıflar arası bilgi yarışması sonuçlandı. Yarışmayı 6-C sınıfı adına yarışan Ebrar OĞLAKÇI kazandı. Öğrencimizi ve sınıfını tebrik ederiz.