SİVAS / MERKEZ - Şehit Talha Emre Zileligil Ortaokulu

Ara

Yarışma, sınav ve kurslarda dereceye giren 11 öğrencimiz Sivas Belediyesi'nce temin edilen biletlerle okulumuz müzik dersi öğretmeni İrfan Köse refakatinde hafta sonunda "Aybüke Öğretmen" sinema filminde buluştu.

Sivas Belediyesine öğrencilerimize bu fırsatı sağladığı için teşekkür ederiz.

Ara

Cumhuriyetin 100. Yılı Resim Yarışması birinci olan öğrencimize ödülü verildi.

Ara

Sivasta yapılan Tekvando Yıldızlar İl Seçmesinde madalya alan öğrencilerimize madalyaları verildi.

Ara

Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri Hilal OĞUZHAN ÇELİK-Gözde YILDIZ 5/A ve 5/B sınıflarına Mescidi Aksa afişi boyama etkinliği yaptırdı.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Şuayip ATEŞ ve Mustafa YILDIZ eşliğinde 6A ve 6C sınıfı öğrencilerimiz Sivas Şehir Müzesi ve Şemsi Sivasi İl Halk Kütüphanesine gezisi düzenlemiştir.

Geziye katılan bütün öğrencilerimiz kütüphaneye üye olmuş ve kartlarını almışlardır. Ayrıca kütüphanede sinema etkinliğine de katılmışlardır.